Oppstart mosjonsgrupper

I de kommende ukene starter vi opp med flere mosjonsaktiviteter (for voksne medlemmer), både etablerte aktiviteter, men også helt nye tilbud.

Boksing/Kickboksing med styrketrening

Just IL tilbyr boksing/kickboksing med styrketrening. Trener for gruppa er Rune Nomeland, som har bred erfaring fra både boksing og kickboksing.

Aldersgrense: 18 år, maksimalt 10 deltakere per gang.

Treninga foregår i dansesalen i Havlimyrhallen, torsdager fra 19:30 til 21:00.

Oppstart: 13.10.2022.

Høy puls

Et nytt tilbud denne høsten er «Høy puls», som finner sted i gymsalen på Justvik skole hver tirsdag fra 20:00-21:00. Dette er et lavterskeltilbud for deg som liker å bevege deg til musikk. Hege Lundgreen har hovedansvaret for gruppa.

Aldersgrense: 16 år, maksimalt 20 deltakere per gang..

Oppstart: 11.10.2022.

Sirkeltrening

De fleste vet nok hva sirkeltrening er, hos Just IL er det diverse styrkeøvelser til musikk. Dette skal også være et lavterskeltilbud, så det er ingen krav til forkunnskaper, fysisk form eller liknende. Hege Lundgreen har også hovedansvaret for sirkeltreninga, og aktiviteten finner sted i gymsalen på Justvik skole torsdager 20:00-21:00.

Aldersgrense: 16 år, maksimalt 20 deltakere per gang.

Oppstart: 20.10.2022.

Påmelding

For å kunne benytte deg av disse tilbudene, må du være medlem av Just IL (300,- per kalenderår). Medlemskap ordner du på denne siden: Innmeldingsside (nif.no).

Du må også registrere deg ved å sende en epost til post@justil.no og melde deg på de(n) aktuelle aktiviteten(e) du ønsker å delta på.

I Just IL benytter vi appen Spond til å kalle inn til trening, samlinger og liknende. Du må laste ned appen og be om å få bli medlem via denne linken: https://group.spond.com/TXIYW. Dette er en felles Spondgruppe for alle våre trimaktiviteter, så det er viktig at du har sendt oss en epost, slik at vi vet hvilken aktivitet vi skal registrere deg på.

Vi opererer med plassbegrensinger på våre aktiviteter. Invitasjon til trening sendes ut tre dager før, og vi praktiserer første mann til mølla-prinsippet når det gjelder tilgjengelige plasser, så det kan lønne seg å svare raskt.