Just IL har en egen gruppe for allidrett.

For førskolebarna tilbyr vi barneidrett i gymsalen på Justvik skole. Allidrettsgruppa for 1. - 4. trinn holder også til i gymsalen på Justvik skole. Til Allidrett for 5. -7. trinn mangler vi foreløpig instruktør, mens Allidrett for ungdom (13 til 19 år) holder hus i Havlimyrhallen.

For ungdommen, tretten til nitten år, tilbyr vi også "Åpne hall" i perioden november - februar/mars. Dette er et åpent tilbud for ungdommer i vårt nærområde, et lavterskeltilbud som ikke stiller krav til medlemskap. Aktiviteten styres primært av ungdommene selv, men våre undergrupper veksler på å hjelpe til med opplegg/aktivitet.

Medlemskap

For deltakerne på barneidrett/allidrett er det ingen treningsavgift. Eneste krav til deltakelse er medlemskap i Just IL, 300,- per kalenderår. For å melde deg selv eller ditt barn inn i Just IL, følg denne linken: https://medlemskap.nif.no/23791.

I Just IL benytter vi appen Spond til å kalle inn til treninger, arrangement og liknende. For å bli med i Allidrettens Spondgruppe, følg denne linken og instruksjonene du får: Allidrett Just IL. En administrator vil godkjenne ditt medlemskap og legge deg eller ditt barn til i rett undergruppe.

Treningstider 2022/23

  • - Barneidrett for tre- og fireåringer: Justvik skole onsdager 17:00 - 17:45.
  • - Barneidrett for femåringer: Justvik skole tirsdager 17:00 - 17:45. 
  • - Allidrett for 1. - 4. trinn: Gymsalen Justvik skole mandager 18:00 - 19:00.
  • - Allidrett for 5. - 7. trinn: Til dette partiet mangler vi fremdeles instruktører, ta kontakt dersom du eller noen du kjenner kunne hjelpe oss! 
  • - Allidrett for ungdom: Havlimyrhallen torsdager 18:00 - 19:00.
  • - Åpen Hall: Havlimyrhallen fredager 19:00 - 21:00.
Allidrett for ungdom-gruppa i full aktivitet. Badminton, innebandy og basketball utøves samtidig i Havlimyrhallen.
Allidrett for ungdom-gruppa i full aktivitet. Badminton, innebandy og basketball utøves samtidig i Havlimyrhallen.