Oppstart av ny trimgruppe

Mandag 7.11. starter vi opp med en ny trimgruppe i gymsalen på Justvik skole. Timen fra 20:00-21:00 skal benyttes til ballspill, som fotball, basketball, kanonball og liknende.

Deltakerne styrer i stor grad innholdet i timen selv. Dette skal være et lavterskeltilbud for alle over 16 år, både damer og menn, som ønsker å spille litt ball for moro skyld. Det eneste kravet vi stiller, er at du er, eller blir, medlem i Just IL (300,- per kalenderår). Dersom du ikke allerede er medlem, ordner du medlemskap på denne siden: Innmeldingsside (nif.no). Som medlem i Just IL vil du ha tilgang til alle våre mosjonstilbud.

Spond

I Just IL benytter vi appen Spond til å kalle inn til trening, samlinger og liknende. Følg denne linken og følg instruksjonene: https://group.spond.com/TXIYW. Dette er en felles Spondgruppe for alle våre trimaktiviteter, så det er viktig at du sender oss en epost (post@justil.no), slik at vi vet hvilken aktivitet vi skal registrere deg på.

Vi opererer med plassbegrensinger på våre aktiviteter. Invitasjon til trening sendes typisk ut tre dager før, og vi praktiserer første mann til mølla-prinsippet når det gjelder tilgjengelige plasser, så det kan lønne seg å svare raskt.