Korona-informasjon:

Oppstart fotballtreninger fra og med mandag 11.5.2020

I lys av den siste tidens oppmykning i smittebegrensende tiltak, finner fotballstyret det forsvarlig å starte opp med treninger igjen. Vi har utformet rutiner og fordelt treningstider, og fått dette godkjent av hovedstyret.

Det er selvfølgelig frivillig for det enkelte lag/trener, om man ønsker å starte opp så snart som mulig, eller om man vil bruke litt tid på å forberede seg.

males-2358253__340
white-male-1847762__340

Her kan du finne fotballgruppas rutine for gjennomføring av fotballtrening under koronapandemien og fordelte koronatreningstider.

- Rutine for gjennomføring av fotballtreninger under koronapandemien

- Fordelte koronatreningstider

CDC/ Alissa Eckert, MS; Dan Higgins, MAM

Fotballforbundets samleside med informasjon om Corona-situasjonen finner du på denne siden.

sport-1013904__340

Fotballforsikringen er så lenge dagens situasjon vedvarer utvidet til å også dekke egentrening. 

Les mer her.

Fotballgruppa er den største undergruppa i Just IL, med ca. 300 medlemmer. På guttesiden har vi lag fra G6-G12, G13, G15, G19, to seniorlag, oldboys (M34) og veteran (M40). På jentesiden har vi litt færre lag, J7, J8, J12, i samarbeid med Tveit IL, og J17, i samarbeid med Hånes IF.

Kvalitetsklubb

Fotballgruppa i Just IL kvalifiserte seg høsten 2016 som Kvalitetsklubb nivå 1, noe vi er veldig stolte av. Fotballgruppa ønsker å gi et fotballtilbud til alle justvikinger og andre som måtte ønske å spille fotball hos oss. Ta kontakt på fotball@justil.no, dersom det er noe du lurer på.

Fotballstyret

Fotballgruppa i Just ledes av et styre bestående av fem medlemmer. I Just IL - fotballgruppa er det barn og unge som er våre viktigste aktører. Derfor ledes fotballgruppa av en representant fra barne- og ungdomsavdelingen, mens en representant fra senioravdelingen innehar nestledervervet.

Styret 2020 består av:
Leder: Bror Skrede (barne- og ungdomsavdelingen)
Nestleder: Juano Jimenez (senioravdelingen)
Styremedlem: Elida Metveit Beisland (ungdomsrepresentant)
Styremedlem: Hege Lundgreen
Styremedlem: Borgar Skrede-Holen (ungdomsrepresentant)

J2009-10-11
Lagbilde fra 60årsjubileumskampen høsten 2019.
Logo_NFF_Kvalitetsklkubb_960
rentil_logo_blaa-rgb5