Vi starter opp med barneidrett for tre- og fireåringer

Barneidrett

Onsdag 14.9. starter vi opp med barneidrett for tre- og fireåringer. Treningen finner sted i gymsalen på Justvik skole onsdager 17:00 – 17:45.

Vi i Just IL benytter Spond til å kalle inn til treninger, samlinger og liknende. Vi setter et tak på 30 deltakere/barn per trening, flere kan det bli vanskelig å håndtere i gymsalen samtidig. Vi åpner imidlertid opp for flere medlemmer i gruppa, siden vi erfaringsmessig vet at det alltid er noen barn/medlemmer som er fraværende. Invitasjonen til ukas trening/aktivitet går ut noen dager i forveien. Da er det «første mann til mølla»-prinsippet som gjelder. Det er imidlertid mulig å sette seg opp på venteliste, dersom noen av de påmeldte skulle være forhindret i å delta, og derfor gir opp sin plass.

Følg denne linken og registrer deg i Allidretten i Just IL sin Spondgruppe: Spond.

Krav til deltakelse

Det eneste krav til deltakelse vi stiller, er at barnet må være medlem av Just IL (300,- per kalender år). Vi stiller krav til medlemskap for at barnet skal være forsikret når det deltar på vår aktivitet. Du kan melde deg eller ditt barn inn i Just IL her: Innmeldingsside (nif.no).

Du kan også melde deg på barneidretten for tre- og fireåringer ved å sende en e-post til post@justil.no. E-posten må inneholde aktivitet/gruppe barnet ønskes meldt på, fødselsdato og adresse til barnet, i tillegg til navn, e-postadresse og telefonnummer til foresatt(e).