«Spis smart»

Onsdag 2. mars kommer Sunn idrett (https://sunnidrett.no/) til Justvik skole for å holde foredrag for våre utøvere 13-18 år (med foresatte). I tillegg vil de også holde et foredrag for våre trenere.

Om foredraget:

«Foredraget er tilpasset både jenter og gutter og handler om hvordan unge idrettsutøvere kan optimalisere kostholdet sitt for å prestere bedre både i idrett og på skole. Foredraget har en praktisk tilnærming med fokus på å gi idrettsungdom enkle og praktiske råd som de kan ta med seg i sin treningshverdag.

Foredraget er basert på nasjonale kostholdsanbefalinger og Olympiatoppens anbefalinger for idrettsernæring, og retter seg mot aldersgruppen 13-18 år. For utøvere under 15 år ber vi alltid om at de stiller med en foresatt, og det synes vi også det er positivt om eldre utøvere gjør. Foredraget varer i ca. 45 minutter.»

Program

18:30-19:15: Foredrag for våre utøvere 13 – 18 år. For utøvere 13-15 bes det om at en foresatt følger utøveren. Våre trenere/lagledere oppfordres også til å delta på dette foredraget.

19:15-19:30: Pause

19:30-20:15: Foredrag for trenere/lagledere/styremedlemmer og andre interesserte.