Futsal ny aktivitet i Just IL

NFF jobber for tiden med å få etablert futsal som egen aktivitet i Norge. Futsal har vært en aktivitet i Norge i flere år, men utbredelsen har vært begrenset. Lokalt har NFF startet opp tilbud til aldersbestemte lag, denne sesongen til G/J 11 og 12, mens seniorlag har fått tilbud om å delta i regional serie.

Fotballgruppa i Just IL har valgt å følge oppfordringen fra NFF og deltar med to lag i den lokale serien, G11 og G12, mens seniorene deltar med et lag i den regionale 1.divisjonen.

Lørdag 3.12.2022 var det sesongstart for alle våre lag, G11 og G12 spilte kamper i Gimlehallen, mens seniorlaget reiste til Drammen og Drammenshallen, for å spille de tre første seriekampene i årets sesong.

G11 spilte to kamper, mot Gimletroll og Hånes Blå, mens G12 spilte fire, mot Sørfjell, Lillesand, Våg 2 og Donn 2. Neste runde for G11 og G12 spilles i Gimlehallen 14.1.2023.

Seniorlaget spilte tre kamper på lørdag. I første kamp møtte de NFF Agders «futsalveteraner» Høllen. Til tross for at laget ga alt, tok Høllen oss på rutinen, og vant så klart som 9-2. I andre kamp møtte Just Nøtterøy, som blant annet besto av spillere som har debutert i Eliteserien i år. Også dette laget ble for sterke for Just, og de vant til slutt 10-4. I dagens siste kamp kom imidlertid Just sine første offisielle futsalpoeng i historien. Vestfoldlaget måtte gi tapt mot et hardtkjempende Justlag, som til slutt dro i land en 7-4-seier. Etter tre serierunder har Just plassert seg på en sjetteplass.

Neste serierunde for seniorlaget spilles 21.1.202 i Skien. Da skal våre gutter møte Larvik Turn, Skrim og Sandar, og vi håper på nye poeng!

Tabellen etter tre serierunder.