E-sporten i gang i Just IL

E-sportgruppa i Just IL er nå i gang. Vi tilbyr forløpig treninger i to ulike spill, Rocket League (ingen aldersgrense) og Fortnite (fra 12 år). Disse spillene burde være velkjente og er valgt for å komme i gang med aktivitet. Når gruppen har fått «satt seg», vil det bli aktuelt å endre/utvide tilbudet.

I oppstarten kjører vi to treninger på torsdagen, 16:00-17:30 for Rocket League og 17:30-19:00 for Fortnite. Treningene finner sted i e-sportrommet vårt i Justvik bydelshus.

Vi er så heldige at vi har fått med to studenter, Melanie Badt og John Niklas Fjellheim Venåsen, fra Akademisk e-sport-studiet på UiA, som kommer og veileder hver torsdag.

For å registrere deg/barnet ditt i Spondgruppa vår, følg følgende lenke: https://group.spond.com/VLUOQ. Dersom du/barnet ditt ikke allerede er medlem i Just IL, ordner du inn melding ved å følge denne lenka: Innmeldingsside (nif.no).

Vi behøver hjelp fra flere voksne! Har du mulighet til å hjelpe oss med noen vakter, sitte i undergruppestyret eller være med som trener/instruktør, ta kontakt med oss på esport@justil.no.


«Rocket League er et fysikkbasert fotball- og bilspill utviklet og publisert av Psyonix. Spillet ble lansert på Playstation 4 og Microsoft Windows den 7. juli 2015. Wikipedia«

Du finner mer om Rocket League her: Rocket League ® – Official Site


«Fortnite er et videospill som er hovedsakelig kjent for sin battle royale-modus. Det er utviklet av Epic Games og People Can Fly, og ble først utgitt som et early access-spill 25. juli 2017. Fortnite består av tre forskjellige moduser, Save the World, Battle Royale og Creative. Wikipedia«

For mer informasjon om Fortnite: Fortnite | Free-to-Play Cross-Platform Game – Fortnite.