Heading hjemmeside 17

Just IL

Just-kolleksjonen

JustkolleksjonenI samarbeid med Sportsprofil, har vi plukket ut en Just-kolleksjon fra vår utstyrsleverandør Nike. Det er ingen kjøpstvang i Just IL, men vi håper at så mange som mulig i alle fall vil kjøpe klubbgenseren, siden den er et av Just IL sine sponsorobjekt. Vi håper også at medlemmene våre vil benytte seg av dette gode tibudet og kjøpe Nike-produkter hos Sportsprofil. Jo flere Nikeprodukter våre medlemmer kjøper, jo mer får Just IL tilbake i støtte fra Nike.

Just-kolleksjonen består av jakke, bukse, treningst-shorte, klubbgenser, sekk og bag. Sokker og shorts kan kjøpes i butikken.

Damemodeller

Justkolleksjonen damemodellerJakka, buksa og treningst-shorta kommer også i egne damemodeller. Vi har derfor også sørget for at disse er å få i Just-kolleksjonen.

Besøk Sportsprofil på Lund, der har de plaggene utstilt, slik at du kan prøve dem før du bestiller. Just IL vil også med jevne mellomrom arrangere klubbkvelder, hvor Sportsprofil kommer på besøk til oss med prøvemodeller og tar i mot bestillinger direkte.

 

Bestillingsskjema Just IL medlemskolleksjon (2016/2017)

Bestillingsskjema Just IL medlemskolleksjon damemodeller (2016/2017)

 

Sommertilbud på dunjakke

Sponsorrekke