Heading hjemmeside 17

Just IL

Innebandy

001

Innebandy er en spennende, ofte fartsfylt idrett. Idretten er egentlig ganske ny i Norge, der man begynte importere innebandykøller først i 1972, og da for å gi ishoceyspillere en mulighet til å trene i isfrie perioder.

Innebandy er en populær idrett, og har spredt seg fra å være en del av kroppsøvningsundervisning til å ha egen serie her i Norge, og NM i Innebandy som ble avholdt første gangen i 1988.

Just IL har ett eget lag, bestående av medlemmer fra ulike steder i og rundt Kristiansand.

Dersom du ønsker å bli en del av ett godt miljø, og møte flere som deler interesse  bes du henvende deg til Just IL på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så vil noen fra innebandy ta kontakt med deg.

Treningstilbud

Just IL innebandy har et tilbud om innebandytreninger for alle aldersklasser fra fylte 6 år. All trening foregår i idrettshallen på Havlimyra. Vi starter opp uken etter høstferien og holder på fram til påske.

Sesongavslutning for innebandygjengen 2017.Dette er et lavterskeltilbud og det kreves ingen forkunnskaper for å delta. Herretreningene er både for dem som vil spille serie og for dem som bare vil trene.

Vi har mange nye ansikter å forholde oss til fra denne sesongen og for å kunne holde foreldre oppdatert om hva som skjer til enhver tid trenger jeg litt informasjon om de som deltar. Jeg ber alle nye om å fylle ut skjemaet nedenfor og levere ved oppmøte, evt etter å ha prøvd dette i 2 – 3 uker: Registrering innebandy.

 

Sponsorrekke